Vil du gerne blive bedre til at spare, så du kan komme ud og rejse? Har du svært ved at ændre dine vaner? Så få hjælp til en forbedring her!

Det kan være yderst svært at ændre ens vaner, når man først er blevet vant til at det bare er sådan. For hvordan kan man give afkald på noget, som man bare generelt gør i hverdagen?
Noget der er blevet et stort problem for mange, er at spare på alle de udgifter i forbindelse med indkøb af mad. Mange vil simpelthen ikke gå på kompromis, når det handler om mad. Det er også forståeligt, da det er en del af hverdagens glæder og det kan derfor være svært at spare her. Men hvis man gerne vil ud og rejse bliver man nødt til at gøre en lille forskel. Der er nemlig også mange lækre retter, som slet ikke kræver så mange ting. Man kan for eksempel lave en lækker tunmousse, hvor der kun skal indkøbes et par dåser tun, en cremefraiche, smør og en citron. Det kræver derfor ikke alverdens og det kan derfor betale sig at tænke udover boksen, når det drejer sig om madlavningen. Her kan man også spare på udgifterne til børnenes madpakker, da det dagen efter kan bruges til deres frokost. Det gør det ligeledes mere spændende for dine børn og de får en varierende kost. Det er derfor kun en fordel at lave små lette retter, da det også kan anvendes til andre ting end blot aftensmaden.

Så skal man også være bedre til at spare på vandet. Hvis man er en af de familier, som tager lange bade, skal man prøve at forkorte dem. Det kan også være svært, da det er en vane i hverdagen. Men man kan faktisk lave en leg ud af det med familien, for at gøre det sjovere at prøve at spare. Man kan her lave et skema og sætte på køleskabet, hvor den der på en måned sammenlagt har den korteste badetid har vundet en lille præmie eller en fordel. Det kan virkelig betale sig, da man hurtigt kan mærke forskellen på husets udgifter.

Derudover er det vigtigt at man begynder at spare på strømmen. Det er de færreste, der tænker over det, da mange ikke tror, at der kan ændres noget. Men det kan der! Man skal nemlig hele tiden huske på, hvor meget strøm man egentlig bruger, selvom tingene er slukket. Mange slukker nemlig ikke på selve kontakten, som derfor medfører at fjernsynet, computerne, opladere eller andre elementer stadig bruger strøm. Det ses især når det står på standby, hvor tingene stadig sluger strøm. Så hvis man gerne vil spare, skal man ikke lade tingene være på standby, men slukke for det helt på kontakten. Når dette først er blevet til en vane, kan det især også ses på elregningerne. Man skal ligeledes prøve at lade være med at falde i søvn til et tændt fjernsyn, da det virkelig er en pengesluger. Så husk din familie på reglerne og rejsen bliver snart mulig.

Selve belysningen i boligen skal man også prøve at spare mere på. Det kan dog være svært i vintertiden, da der næsten er mørkt hele døgnet. Hvis du er en af dem, der ikke kan undvære lys i et af rummene, er der heldigvis en løsning. For der findes nemlig LED pærer, som kan få din elregninger helt ned.
Du skal ikke blive fortvivlet, hvis du har mange spots i hjemmet. For der findes nemlig LED MR11 fatninger, som er det, der findes i de fleste hjem!
Så få anskaffet dig LED pærer og LED MR11 og du reduceret din elregning med 80 %! Når I har udført alle de pågældende tiltag, har I nu råd til at rejse!