Skal du til at bygge nyt hus, eller nøjes du med en ombygning, så er det en rigtig god ide at få professionelt rådgivning i forbindelse med valg af håndværkere. Det forholder sig nemlig sådan, at der er rigtig mange håndværkere, der ikke udfører et ordentligt stykke arbejde, eller som simpelthen ikke dukker op, efter du har betalt for arbejdet, og det er i mange tilfælde penge, man aldrig får at se igen.

Søger du professionel rådgivning til valg af håndværkere, så anbefaler jeg dig at kontakte Henning Jensen hos HJ Consult. Han har hjulpet mig utallige gange, og jeg sætter hver gang stor pris på hans hjælp. Han har rigtig mange års erfaring i branchen, så han ved om nogen, hvad han snakker om, og så giver han yderst kompetent rådgivning i forbindelse med valg af håndværkere.

Du kan også kontakte ham, hvis du er i tvivl om, hvilken type håndværkere du skal bruge til at få udført et bestemt stykke arbejde. Det er ideelt for mange, der ikke ved, om de skal ringe efter en tømrer eller en blikkenslager.