Jeg har gennem årene benyttet mig af flere forskellige rengøringsfirmaer. Mange har jeg været meget tilfreds med, og nogle få enkelte har ikke levet op til den standard jeg vil have af et rengøringsfirma. Jeg har lige for nylig skiftet igen, denne gang opstod skiftet fordi det firma jeg havde valgte at stoppe, ejeren skulle noget helt andet. Men det nye rengøringsfirma jeg har fået er jeg altså virkelig imponeret over.

Forventningsafstemning
Til den første samtale, var konsulenten fra rengøringsfirmaet yderst forberedt. Han havde allerede en forhånds ide om størrelse på huset, hvor mange vinduer der var, antal indgange etc. Så det var faktisk ham der stillede de fleste spørgsmål, de må jeg sige var virkede yderst professionelt på mig at blive mødt af et rengøringsfirma der havde sat sig inde i sagerne. Gennemgangen af huset blev derfor meget præcis, og jeg følte mig ikke på et eneste tidspunkt i tvivl om at rengøringsfirmaet kommer til at varetage rengøringen som jeg ønsker.

Tænk hvor simpelt det kan være. Fordi konsulenten havde forberedt sig til vores møde, så fik jeg et enormt godt indtryk af hele virksomheden og af den rengøringsassistent der ville komme i mit hus uden at jeg havde mødt hende. Jeg vil ønske at jeg oftere oplevede at folk forberedte sig til de møder de skal deltage i. Det er næsten uforskammet at spilde hindandens tid ved ikke at være forberedt, tid er dyrbart og der kan desværre aldrig blive mere end 24 timer i døgnet. Selv om vi ofte har brug for mere.

De første besøg
De først besøg jeg har haft af rengøringsfirmaet har holdt sig fuldstændig i samme professionelle ånd som jeg har mødt fra starten.

Rengøringsassistenten, havde fået tegnet et kort over huset og værelserne, og ved hver værelse stod beskrevet hvad der skulle udføres. Desuden havde hun en samlet liste over fælles gøremål, så som støvsugning, vask af gulv etc. Hun glemte ikke en eneste detalje, og da hun gik, lå der en seddel fra hende, hvor hun foreslog at nogle reoler skulle støves af, nogle dørkarme vaskes. Og sådan en liste har hun skrevet hver gang. Dagen efter hendes besøg, ligger der en mail fra rengøringsfirmaet med hvad de forskellige ting vil koste udover den aftalte pris, eller forslag til hvad der kan vente en uge, og så tager hun det hun har skrevet på listen i stedet. Lyder det ikke fantastisk? Jeg er målløs, det er det bedste rengøringsfirma jeg nogensinde har haft eller hørt om.

rengøringsfirma