advokater og selskabsformerDa jeg som andelshaver gerne ville have hjælp til den daglige drift af min ejendom, valgte jeg derfor at ringe til en ejendomsadministrations virksomhed i københavn så de kunne bistå og hjælpe mig med ejendomsadministration.

Helt specifikt ville jeg gerne have hjælp til bl.a. bogføring, betalingsstyring, likviditetsstyring, forbrugsregnskaber, drifts og vedligeholdelsesregnskaber. Da tal og regnskaber ikke lige er min stærke side mente jeg derfor at det ville være ideelt at få hjælp til disse sider af ejendomsadministration, som jeg selv ikke er så god til. Derfor ledte jeg længe og grundigt på internettet efter en virksomhed som kunne opfylde mine behov og ønsker. Efter noget tids søgen på nettet, fandt jeg frem til en yderst interessant hjemmeside som netop tilbudte de førnævnte krav, som en del af deres service som ejendomsadministration virksomhed. Jeg ringede derfor ejendomsadministration virksomheden op, hvorefter vi aftalte en dato hvor vi kunne mødes for at snakke mine behov igennem.

Fortrinligt møde…

Selve mødet gik fortrinligt da de sagtens kunne klare de førnævnte administrative opgaver, og da deres service heller ikke kostede alverden blev jeg hurtigt enig med mig selv om, at det var denne virksomhed som skulle varetage de ejendomsadministrative opgaver i min ejendom.

Derfor kan jeg varmt anbefale virksomheden til andre der leder efter en kompetent ejendomsadministration virksomhed i københavn til at varetage diverse administrative opgaver i deres ejendom