Du står med hånden om dørhåndtaget, og så snart smækket har lydt, er du klar over, at det er for sent. Du har smækket dig uden og har brug for en låsesmed. Det kan Københavns Låsesmed hjælpe dig med – hvad enten det er til private hjem, institutioner, ejendomsselskaber eller store som små erhvervsejendomme.

Københavns Låsesmed er din låsesmed, hvad enten du har smækket dig ude, haft indbrud, vil skifte til et nyt system eller har en anden årsag til at tilkalde en låsesmed. Vi er der for dig for dig. Vi er nemlig en virksomhed med døgnservice, og lige meget hvornår på døgnet du ringer, kan vi komme inden for en time, så du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på at få skiftet din lås.

låsesmed

Vi servicerer adresser i hele København samt Storkøbenhavn, og vi kan klare alle slags låsesystemer. Vi er godkendt af Ruko som låsemed til at montere og servicere deres systemer, og som din låsesmed sikre vi, at alt er som det skal være, inden vi forlader din nye lås, så du kan føle dig sikker og tryg.

Vi tilbyder dig samtidig en låsesmed, som kan mere end blot at skifte låse. Vi kan nemlig også klare alle opgaver, der har med sikringssystemer at gøre, så ring til os, hvis du har brug for en låsesmed til at montere og installere alarmer og adgangssystemer i din virksomhed eller institution.

Lige meget hvilken opdage vi udfører for dig, er sikkerheden i top. Alle vores medarbejdere har ren straffeattest og bliver løbende opdateret på de nyeste systemer og sikringsteknikker, så vi kan sikre din ejendom eller bolig bedst muligt.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på 6013 5050 eller tjek vores hjemmeside her.
Vi glæder os til at være din fortrukne låsesmed til alle slags opgaver!