Som overskriften siger, så ønsker jeg mig en ny kontorstol i julegave. Jeg arbejder rigtigt meget hjemmefra på mit hjemmekontor, og forleden dag skete der desværre det, at min kontorstol gik i stykker. Den var gammel og slidt, så det var faktisk på tide så at sige, så jeg kan få mig en ny og ergonomisk korrekt kontorstol.

Kontorstolen er en gammel stol, jeg har arvet fra min mor, så det var mildest talt på tide at udskifte den, og nu hvor det snart er jul, tænker jeg, at det er oplagt at ønske mig en ny kontorstol i julegave.

Jeg har kigget rundt på internettets store udvalg af kontorstole og ønsker mig indtil videre denne kontorstol eller denne. Jeg er lidt i tvivl om, hvilken jeg skal vælge, da jeg både er glad for den minimalistiske og stilrene stil, som vi ser ved den første kontorstol, men samtidig kunne jeg også tænke mig en rigtig stor og behagelig kontorstol, især nu hvor jeg er begyndt at sidde så meget ned.

Jeg kan mærke, at jeg har ekstra behov for støtte til ryggen, og det bliver jo ikke ligefrem bedre af, at alderen trykker på.