fugt i kælderMan opdager mange forskellige ting, når man bliver husejer for første gang. En ting er, hvor meget større et areal, der er at gøre rent – en anden er, hvor svært det er, at holde fugten i sin kælder på afstand. Da jeg først opdagede, at vi saftsuse mig havde fugt i vores kælder, hvilket gik ud over de ting, vi havde opmagasineret dernede, kontaktede jeg de venner jeg har, som også er husejere. Samtlige af mine venner – undtagen én eller sådan noget – fortalte, at de også havde fugt i deres kælder. Det eneste vi har til fælles med vores huse er, at de alle sammen er af ældre dato. Jeg snakkede også med mine kolleger om fugt i min kælder, og der fandt jeg så ud af, at alle dem, der boede i moderne huse, de havde ikke problemer med fugt i deres kælder. Det hører åbenbart med, når man køber et gammelt hus.

Da jeg fandt ud af, at jeg havde fugt i min kælder gik jeg straks i gang med at researche efter hvilke måder, man kunne komme den fordømte fugt i kælderen til livs. Her fandt jeg frem til den løsning, der hedder elektro osmose, så det vil jeg nu gå i gang med at teste. Jeg skal nok vende tilbage med status på fugt i kælderen problemet.