Væglamper + lamperHej bloggen

Hvis I har fulgt med her på bloggen i bare et stykke tid, så ved I også, at jeg har foretaget en ret stor ommøblering i mit hus den seneste stykke tid. Eller ommøblering er måske et mildt udtryk, for jeg har faktisk hevet alt inventar ud af huset: stole, borde, sofaer, lamper, væglamper og så videre. Jeg havde simpelthen så meget brug for at der skulle ske forandringer. Og det skal jeg lige love for, at der er kommet!

Jeg valgte at rykke alle mine møbler, tæpper, lamper ud af huset, med hjælp fra min søde kæreste, og så begyndte jeg ellers at skrue alt ud af væggen, blandt andet væglamper og billeder. Da hele nederste etage af vores hus så var tømt for alt inventar, så kunne jeg ellers starte det store trylleshow.

Det jeg egentlig havde savnet allermest i vores hus var nye lamper og væglamper. Jeg var bare så træt af de lamper og væglamper jeg havde, da det var sådan nogle min kæreste og jeg havde arvet mens vi var studerende. Nu er det altså flere år siden, at vi er blevet færdiguddannede og har modtaget fuldtidsløn, så jeg tænkte at det måtte være nu, at de nye lamper og væglamper skulle købes.

Min kæreste var heldigvis med på ideen, og der tror jeg, at jeg er ret heldig (der er nok ikke så mange mænd, der ville hoppe med på sådan en plan). Vi havde researchet markedet for lamper og væglamper i et godt stykke tid, og det lod til at være en ret stor opgave, at blive enige om, hvilke lamper og væglamper, der var pæne og passede ind. Til sidst var jeg godt træt af at køre rundt til lampebutikker, møbelbutikker og byggemarkeder, at jeg besluttede mig for, at vi skulle købe vores lamper og væglamper online. Der er uendeligt mange butikker der sælger flotte lamper online, men mest imponeret var jeg alligevel over Lampegigantens udvalg. HOLD. NU. OP. De har så usandsynligt mange forskellige lamper, at jeg blev helt skeløjet – bare af væglamper havde de hele 3549 forskellige typer. Og jeg lyver ikke. De har væglamper helt ned fra omkring 60 kroner, og så kan du få lamper til dine vægge på omkring 90.000 kr. Det er jo helt vildt!

For vores vedkommende, så skulle vi både have almindelige lamper og væglamper, og vores budget var på omkring 500-3000 kr. per lampe. Vi endte med at købe en del af de samme typer lamper, da vi begge to godt kan lide, at det er harmonisk uden for mange indtryk – hverken når det kommer til lamper eller væglamper. Vi valgte at køb fire PROVENZA pendellamper i glas til både stue og gang. Den type lamper er bare så enkle og smukke, og så elsker jeg det douche lys det giver. Derudover valgte vi at købe to Kuglerunde GLO-BALL pendellamper til vores soveværelse, da de bare er så klassiske, og jeg altid godt har kunnet tænke mig den type lamper.

Med hensyn til væglamperne, så valgte vi at købe to Cremefarvede Romeo Babe Soft W væglamper til vores natborde og to udendørs moderne KLAMP udendørs væglamper, til at sidde ved vores hoveddør. Alt i alt fik jeg overtalt min kæreste til, at købe lamper og væglamper i den mere klassiske ende.

Og nu kan vi så begynde at rykke alle vores ting ind i huset igen, da både lamper og væglamper er oppe. Så jeg ved godt hvad weekenden skal bruges på

God weekend!

/Nadja