Vi skal begynde at blive mere opmærksomme på miljøet, da det i forvejen bliver udsat for en masse skadelige elementer. Så hvis man selv kan gøre noget ved at mindske det, skal man helt klart gøre det. Det er desværre blevet en dårlig vane for mange at behandle miljøet, som det passer dem og det skal der derfor laves om på.

Derfor skal vi begynde at benytte os mere af CO2-neutrale produkter, så vi ikke skader mere end nødvendigt. Så hvis du har investeret i et pillefyr og mangler det rigtige biobrændsel, så har Absolut den helt rigtige løsning med dets træpiller.

champion photo 02Absoluts træpiller er et CO2-neutralt biobrændsel, idet det er blevet fremstillet af restprodukter inden for træindustrien. Træpillerne bliver nemlig produceret af savsmuld og andre træspåner, som er en behagelig tanke, idet intet går til spilde. Træpillerne bliver dernæst presset sammen uden nogen former for bindemiddel. Det er nemlig miljøvenligt hele vejen igennem produktionen, som giver en god samvittighed.

Derudover er træpiller en god investering, idet de giver god varme i hele hjemmet. Det reducerer derfor også dine regninger. Det er både en fordel for miljøet og dig selv. Så hvis du endnu ikke har et pillefyr, kan det varmt anbefales, da det er meget brugbart.

Hold øjnene åbne

Man skal dog være varsom, når man køber træpiller. Der er nemlig mange virksomheder, som tilbyder træpiller, der vil prøve at snyde dig. De nævner ikke det rigtige indhold, hvor der så er tilsat en masse kemikalier. Man går derfor i god tro om at være miljøvenlig, hvor man egentlig er det helt modsatte. Disse slags snydepelse gør det, fordi det er billigere at producere træpiller, hvor disse skadelige kemikalier er tilsat og selve produktionen og processen er kortere. Du skal derfor være opmærksom og med et godt råd kan du undgå dem. Du skal nemlig holde øje med træpillernes lugt og farve. Lugten skal ikke være en anden end af træ og selve farven skal være brun.

Hvis du altid gerne vil være på den sikre side, skal du blot købe træpillerne fra Absolut. Deres produkter er altid af kvalitet og du vil derfor med sikkerhed altid få produkter, som er miljøvenlige. Der er forskellige varianter og mængder, så du vil altid kunne få det helt rigtige hos Absolut.
Det er blot at undersøge hjemmesiden nærmere og vælg de træpiller, som du har brug for.

Har du hest eller gnavere?

Træpiller kan også bruges til andre ting end blot brændsel. Hvis du for eksempel er indehaver af hest eller gnavere, kan disse træpiller være meget nyttige. Det kan nemlig være enormt tidskrævende for ejeren at muge ud flere gange om ugen efter hesten. Det skal man på grund af høets sugeevne. Det kan derfor betyde flere omkostninger, idet der ofte er udskiftning. Træpiller har en yderst kraftig sugeevne og det er ligeledes nemmere at skelne mellem hvad der er beskidt eller rent. Du vil derfor på længere sigt spare mange penge ved køb af træpiller.

Det kan af den grund også være fordelagtigt til gnavere. Dog må man ikke erstatte høet helt med træpiller, idet der er vitaminer i høet, som gnavere og for den sags skyld heste har brug for. Dog kan man lægge et underlag af træpiller i stedet for aviser og derefter lægge et tykt lag hø ovenpå. Du slipper derfor at vaske buret hver eneste gang, idet træpillernes sugeevne er så kraftig.

Der er derfor mange brugbare elementer til at benytte sig af træpiller fremadrettet, da det både er godt for miljøet, du sparer penge og det er mindre tidskrævende. Det er derfor blot at besøge Absoluts hjemmeside og find den ønskede mængde af træpiller.