paller

Jeg har et kedeligt soveværelse, som jeg skal have piftet lidt op i min kommende ferie.

Indtil videre har jeg fundet noget fedt tapet, som skal op på en af væggene og så har jeg købt hvid maling som resten af de lysegule vægge skal males over med.

Jeg har også bestilt en rigtig fed kommode, der er har været lidt dyr. Det kunne budgettet lige række til fordi jeg selv har tænkt mig at lave mit sengestel ud af paller, og det kommer næsten ikke til at koste mig andet end tid, da jeg allerede har hvid maling og mine forældre har foræret mig nogle planer, der alligevel skulle læsses af på genbrugsstationen.

Resultatet kommer forhåbentligt til at ligne den seng, der kan ses på billedet. Som billeder også viser, har jeg tænkt mig at placere noget lys mellem pallerne, for det skaber noget super hyggeligt lys og samtidig får det stellet til at se lidt mere specielt ud.

Det sidste jeg skal have ordnet, er billeder/malerier til væggene. Er der nogle af jer læsere, der kan anbefale noget, der passer til mine kommende hvide vægge?