pantone4cJeg elsker at være kreativ derhjemme, og peppe min lejlighed op. Netop derfor søger jeg også ofte på nettet efter spændende DIY-projekter. Forleden dag faldt jeg så over bloggen www.pantone4c.dk, hvor Louise, der sammen med sin kæreste var med i tv-programmet Nybyggerne på TV2, blogger. Det er en super cool blog, og hun haren lang række forslag og guides til en masse nemme projekter i hjemmet.

For eksempel faldt jeg pladask for hendes ide om en alternativ opslagstavle. Selvom jeg elsker kork, så finder jeg det også forfriskende, at bruge et kobbergitter, som hun foreslår at gøre.

Derudover foreslår Louise også, at dekorere et areal af væggen med sort/hvid polaroid fotos, i stedet for at hænge eksempelvis et billede op. Det ser super flot ud, synes jeg. Og så kan man selv bestemme, hvor stort et areal, man vil dekorere. Man kan selvfølgelig også bruge farvefotos, men jeg kan rigtig godt lide retro-ideen med sort/hvid.

Sidste fænomenale tip, jeg vil videregive fra hendes skønne blog er hendes ide til, hvordan man kan genbruge alle sine metaldåser (fra for eksempel hakket tomat, bønner etc.). Louise foreslår, at man maler sine dåser, og bruger dem til opbevaring. Hun har selv malet dem sort, men jeg tænker også, at pastelfarver vil gå godt til badeværelset.

God DIY-fornøjelse J